Liveodds – Opplev spenningen underveis

Når du spiller odds kan det spilles på mye innenfor en hel rekke av idretter. Hver sportsbegivenhet har også mange hendelser som det kan spilles på. Når du har bestemt deg for å spille odds kan du også velge mellom to oddstyper. Det er vanlige odds og liveodds. I praksis er det ingen forskjell mellom dem, det som skiller dem er når du kan spille.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
500% opp till 500 NOK
3
100% opp till 2000 NOK
4
100% opptil 5.000 kr
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
3000 NOK

Dette er liveodds

I Norge er liveodds kommet mer og mer de siste årene. I dag er det minst like populært som vanlige odds. Forskjellen på dem er når du kan plassere selve oddsspillet. Tradisjonelle odds må spilles innen en tidsfrist nært opp til at en konkret sportshendelse starter. Dette kalles også «pre-match» hos mange bookmakere på nettet. Rekker du ikke denne fristen har toget gått, og da kommer liveodds og redder deg. Om du bare MÅ spille på en konkret øvelse kan du plassere dette veddemålet på liveodds. Dette kaller noen oddsselskaper for «in game». Det betyr at du kan spille etter at idrettsbegivenheten har startet. Du kan også gjøre det før den begynner, men da forsvinner også noe av vitsen med liveodds.

Spill liveodds mens det pågår, men ikke vent for lenge

Rakk du ikke spillefristen får du altså en ny mulighet med liveodds. Det betyr imidlertid ikke at du kan vente evig før du plasserer spillet. Også her er det en tidsfrist i form av at om en hendelse har inntruffet, så er det for sent. Etter den første scoringen i fotballkampen kan du ikke lenger spille på det, og når dommeren blåser for pause er det for sent å spille på pauseresultatet. Det gjelder derfor å slå til så lenge sjansen er der, men gjør du det blir du ikke noe mindre engasjert enn om du hadde spilt «pre-match». Spillmulighetene er ofte veldig sammenfallende, men etterhvert som det skjer noe på idrettsbanen, kan det bli store endringer i oddsbetingelsene.

Ofte gode betingelser på liveodds

I tillegg til økt engasjement med spill på liveodds, er den store grunnen til denne oddstypens popularitet at du rett og slett får andre og mer spenstige betingelser enn om du spilte odds før begivenheten startet. Dette skyldes at liveodds endrer seg hele tiden ut fra sannsynlighetene for et gitt utfall. Ikke glem at du også kan satse live på Esport. Esport betting er et veldig raskt voksende og populært marked med mange lovende muligheter for raske odds.

Liveodds – Opplev spenningen underveis

Forskjell på odds og liveodds i praksis

Et eksempel fra fotballens verden illustrerer dette godt. I en kamp mellom Liverpool og Tottenham var betingelsene kanskje 1.50, 3.30 og 3.95 på henholdsvis hjemmeseier, uavgjort og borteseier før kampstart. Mange tror på Liverpool og hjemmeseier, men synes oddsbetingelsen på 1.50 er for lavt til at det spilles. Etter kampstart kan dette endre seg. Skulle det være at Liverpool sliter med å score endres oddsen merkbart i løpet av kampen.

Er det fortsatt 0-0 med fem minutter igjen å spille kan du se langt etter 3.30 i odds for uavgjort. Dette spillet ligger sannsynligvis nært 1.01 på dette tidspunktet i kampen. Tror du fortsatt på seier til Liverpool kan du kanskje plassere et spill på dette til så mye som 14.00 i odds. Skulle da et mål til Liverpool avgjøre dette, så kan du juble ekstra høyt og innkassere mye større gevinst for spill på liveodds i stedet for på vanlige odds.