Fotball betting – Ingen sport gir mer odds enn fotball

Ingen over, ingen ved siden. Når det kommer til sport og spill er det ingen idrett som er i nærheten av fotball. Det er den mest populære sporten og det gjenspeiler seg også i bettingtilbudet. Det oppdager du raskt om du titter i oddsseksjonen hos et spillselskap. Utvalget er rett og slett imponerende mange steder, og for fotballelskerne er det vel ordet Eldorado som best beskriver tilbudet.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
500% opp till 500 NOK
3
100% opp till 2000 NOK
4
100% opptil 5.000 kr
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
3000 NOK

Dette finner du av fotball hos bookmakerne

Fotball er som aksjemarkedet. Det er en sport som aldri sover. Der er det normalt sett alltid noe på gang. Er det natt hos deg, så er det ettermiddag, kveld eller soloppgang et annet sted i verden. Solen går dermed aldri ned, og slik er det også for deg som spiller best odds på fotball, for Sportsbooken til oddsselskapene på nett sover heller aldri. Der er det åpent 24/7. Er det noe fotball på gang ett eller annet sted på jordkloden, så har de gode bookmakerne det. Det betyr selvsagt alle de store mesterskapene, ligaene og turneringene, men de behøver heller ikke å være så store for å være interessante å spille på. Derfor finner du også mye lokalforankret fotball nedover i divisjonssystemene. Fotball som kan være like spennende å spille på om du er engasjert i det.

Hundrevis av oddsmuligheter på enkeltkamper

Fotball er størst innenfor sportsbetting når det kommer til begivenheter det kan spilles på. Det samme gjelder når du går ned på det det kan spilles på under hver enkelt fotballkamp. Det er bare imponerende. Det virker nesten som om det bare er fantasien som setter begrensninger for hva du kan spille odds på når det gjelder enkelthendelser under kamper. De mest populære fotballkampene har mellom 100 og 500 ting det kan spilles på. Det skal med andre ord godt gjøres å ikke finne noen spennende spillobjekter. Og så skal du vite at du faktisk kan doble dette antallet. Hvordan er det mulig tenker du kanskje? Jo, disse spillmulighetene er på odds før en kamp starter, men etter kampstart kommer jo de aller fleste samt nye på liveodds. Ble Eldorado nevnt tidligere?

Fotball betting - Ingen sport gir mer odds enn fotball

Noe av det du kan spille odds på i fotball

Det mest spilte innenfor fotballbetting er klassikeren hjemme, uavgjort eller borte ved fulltid. Dette kan du også spille på til pause, og det går an å ha både pause og fulltid på samme kupong. Hvilket lag som vinner hver av omgangene er også populært. Du kan spille på pause- og sluttresultat i antall mål, hvilket lag som scorer først og hvordan det skjer. Blir det på frispark, corner eller straffespark.

Oddsspill på spillernivå finnes også. Hvilken spiller lager kampens første mål, og skjer dette i løpet av de første 10, 15, 20 eller 30 minuttene, er to av mulighetene. Andre ting er om det blir rødt kort i kampen eller om det blir straffespark.

Til slutt har du selvsagt langspill. Det er spill på hvilke lag som vinner ligaer, turneringer og mesterskap samt hvilke to lag som kommer til finalene og hvem som blir toppssorer i de forskjellige arrangementene.