Esport betting – Spill odds på dataspillene du liker

Innenfor sportsbetting varierer tilbudet blant de forskjellige idrettene. Dette henger selvsagt sammen med interessen hos spillerne. Derfor finner du for eksempel enormt mange spillmuligheter på fotball og hundrevis av dem på bare en kamp. I andre idretter som for eksempel dart er det betraktelig færre av dem, og det samme gjelder når det kommer til antall hendelser det kan spilles på i en enkeltkonkurranse. Med andre ord er det ingen tvil om at det er tilbud og etterspørsel som styrer dette, samt hvor enkelt det er å finne en hendelse det kan settes odds på.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
500% opp till 500 NOK
3
100% opp till 2000 NOK
4
100% opptil 5.000 kr
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
3000 NOK

E-sport vokser mye innenfor sportsbetting

En av idrettene som vokser hurtigst og mest når det kommer til oddsspill er esport. Slik har det vært over flere år, men veksten har vært spesielt stor de siste årene. Nå finner du muligheter for både odds og liveodds innenfor esport hos alle bookmakere. Omfanget varierer selvsagt, men alle har det. Dette henger sammen med at elektronisk sport eller dataspill for lengst er kommet ut av gutterommene. Veksten i sportens popularitet gikk lenge under radaren for de fleste, men de siste årene har den fått mye plass i media. Dermed har de aller fleste fått med seg at det skjer noe i sportsverdenen. I Norge er esport blitt studie/eget fag i skolen, og landslag er selvsagt på plass. For dette er sport og ikke bare gaming på nett for unggutter og nerder som knapt nok får frisk luft eller ser solen.

Esport har mange og store turneringer

Innenfor denne sporten arrangeres det mange konkurranser. Disse kan være individuelle eller for lag. Det er dataspillet det konkurreres i som bestemmer det. Sporten drar mange tilskuere og dermed sponsorer. Det innebærer at premieinntektene og lønningene til mange av utøverne etterhvert er blitt ganske så småpene! Gjennom digitale kanaler som YouTube og Twitch når denne sporten ut til enormt mange, og den enkle tilgangen til konkurransene gjør selvsagt at interessen øker mye. Det konkurreres i mye inkludert FIFA Esports, men de store spillene er League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Dota2, Starcraft, Rocket League, Call of Duty, King of Glory, Warcraft og Overwatch.

E-sports drar nye spillere til sportsbetting

Er du opptatt av esport er du like engasjert i sporten som andre er i vintersport eller fotball. Sportens økende popularitet har for det første medført at oddsselskapene har forstått at dette er et interessant marked for oddsspill. Ved å få sporten på plass i oddsseksjonene har bookmakerne klart å tiltrekke seg personer som kanskje i stor grad ikke ville besøkt en Sportsbook for å plassere veddemål på sport. Med esport på plass har disse blitt introdusert for sportsbetting, og dermed blitt enda mer engasjert i sporten sin. Samtidig har de kanskje også blitt interessert i oddsspill på andre sporter.

En annen effekt er at folk som allerede driver med sportsbetting blir nysgjerrige på esport og dermed kanskje velger å spille odds på den. For bookmakerne betyr dette et større totalmarked for odds, og dermed en vinn-vinn-situasjon.

Esport betting – Spill odds på dataspillene du liker

Dette kan du spille odds på i esport

Sporten utøves på store datamaskiner, men oddspillingen kan du gjøre på alle typer enheter. Det eneste du må sørge for er nok strøm på batteriet og tilfredsstillende nettdekning når du er på farten og skal plassere et spill på esport med mobilen din.

Det kan spilles på mye og hva varierer fra spill til spill. Det som går igjen for alle spill er vinneren av en kamp og turnering samt handikap. Andre oddsmuligheter du får på noen spill hvilket lag som vil gjøre det best av to utvalgte lag (head to head). Antall kart som vil bli brukt er vanlig, det samme er hvor mange runder en kamp vil gå over, samt hvilket lag som vinner spesifikke runder. Det finnes mer å spile odds på, og det blir bare flere og flere av dem etter hvert som idretten vokser innenfor sportsbetting.