Betting bonus – Prøv lykken med en bonus

Er det noe de som holder på med sportsbetting er ekstra glade i, er det bettingbonuser. Det er vel heller ingen hemmelighet at spillselskapene også bruker dette virkemiddelet titt og ofte. Det gjør de for å tiltrekke seg nye spillere og holde etablerte spillere aktive. Konkurransen mellom bettingselskapene på nettet er tøff og derfor er bettingbonuser mye brukt. For deg som spiller er det bare en fordel at du kan spille på bookmakerens regning i ny og ned, og ikke behøver å bruke egne penger når du prøver lykken på oddsspill. Denne typen bonuser kommer i varianter som sportsbonuser, gratisspill og risikofrie spill.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
BONUS
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
500% opp till 500 NOK
3
100% opp till 2000 NOK
4
100% opptil 5.000 kr
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
3000 NOK

Vinn med en oddsbonus fra bookmakeren

Rene pengebonuser får du både som ny spiller og som etablert spiller hos bettingselskapene. De tilbys som velkomsttilbud, gjennom generelle kampanjer eller som personlige tilbud. Uansett når og hvor er dette en sportsbonus koblet til et pengeinnskudd. En velkomstbonus er typisk på 100% av det første innskuddet ditt, og kan bety bonuser mellom 1000-5000 kroner. Noen ganger kan prosenten være høyere og beløpet mindre. En klassiker i så henseende er bonusen på 500% opptil 500 kroner. Takker du ja til et slikt tilbud får du 600 kroner til oddsspill for en hundrings.

Andre typer bettingbonuser er også koblet til et pengeinnskudd. Prosent og beløp varierer, men krever alltid at du setter inn penger. Felles for dem er også at dette er bonuspenger som du selv velger hvilken sport du bruker dem på.

Gratisspill til bruk på sport

Denne typen bettingbonus er ikke en ren bonus i den forstand at det settes et pengebeløp på spillkontoen din. Med et gratisspill tildeles du nettopp det, et spill, for en sum. Typisk ligger disse mellom 50 til 200 kroner, hvor hundre kroner er det mest vanlige. Et gratisspill tildeles enten på en bestemt sport, men også i økende grad på en selvvalgt sport, som fotball. Er det siste tilfellet så fungerer det i praksis på samme måte som oddsselskapers bonus.

Det eneste du må passe på er at et gratisspill må brukes i sin helhet. Du kan dermed ikke dele summen på to spill. En bonus på 100 kroner kan du bruke på to spill på 50 kroner, mens et gratisspill til hundre kroner må være på 100 kroner. Bruker du ikke hele summen mister du det du ikke benytter.

Betting bonus - Prøv lykken med en bonus

Risikofrie spill betyr spill på bettingselskapets riskio

I forbindelse med spesielle sportsbegivenheter som en boksekamp, en finale i tennis eller en landskamp, tilbyr ofte bettingselskapene det som kalles et risikofritt spill. Dette kan du også få i forbindelse med kampanjer eller personlige tilbud. Uansett så innebærer det en bettingbonus i form av at bookmakeren tar all risikoen for spillet. Denne typen spill har gjerne en verdi på 200-500 kroner. Det fungerer slik at du spiller med egne penger, men ender spillet med tap får du innsatsen tilbake fra spillselskapet. Bonuselementet ligger altså i at du ikke risikerer noe ved å spille.