Spill der du får best odds

 

Alle som liker sportsbetting har gjerne en favorittbookmaker som de gjør all spillingen hos. Årsakene til det kan være flere. For det første er det enkelt å ha bare en bookmaker å forholde seg. For det andre behøver man bare å registrere seg en gang og plassere de pengene man vil spille på sport med på en spillekonto. At mange kun spiller hos et bettingselskap er dermed av praktiske og bekvemme årsaker, men er det gitt at det er så smart? Er det ikke bedre å forholde seg til flere spillselskaper?

Et hav av spillmuligheter
For ikke så lenge siden hadde man som oftest bare en bookmaker man kunne spille på sport hos. Med spillemonopol var det lite konkurranse, og før denne bookmakeren kom på internett spilte man fysisk hos den lokale kommisjonæren på kiosken på hjørnet eller i nærbutikken. Helt klart sosialt og man ble godt kjent med de som tok imot tippekupongen eller oddsen. Selv om man fikk spilt og kunne oppleve spenningen med sportsbetting, så var likevel spillmulighetene begrenset og betingelsene gitt. Det var «take it or leave it!» Dette forandret seg med internettets inntog. Med billig og rask nett til alle ble det plutselig en helt ny verden for spill på sport. Da kom alle aktørene online og hele verden ble en eneste stor spillplass. Dermed kunne man spille hos flere aktører til forskjellige betingelser og med mange flere spillmuligheter. Det ble i det hele tatt en vinn-vinn-situasjon for både spillere og spillselskaper.

Ha flere spillekonti og få full fleksibilitet
Med mange bookmakere på markedet kunne man plutselig spille hos flere aktører, men likevel er det mange som forholder seg til kun en bookmaker fordi det er praktisk. Gitt at din bookmaker ikke har oddsgaranti som kompenserer deg for dårligere betingelser om du vinner på spillet ditt, er det aldri smart å spille bare på et sted. Hvorfor skal man spille til dårligere betingelser når det koster det samme uansett? Derfor er det smart for de som er aktive innenfor sportsbetting, å ha en aktiv konto med litt penger på hos 4 til 5 forskjellige bookmakere. På det viset får man full fleksibilitet til å spille der man får de beste betingelsene eller oddsene på det man vil spille på. Det gir mer igjen når man vinner for samme innsats. Det er bare en ting som er morsommere enn å vinne, det er å vinne mer når man vinner! Derfor er konto hos flere bookmakere smart!comeon

ComeOn oddsbonus 100% opp til 5000 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Betsafe tilbyr 100% opptil 4.000 kr i velkomstbonus

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får opptil 2 000 kr oddsbonus + 50 kr gratis.

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - 100% odds bonus opptil 4 000 kr
50% av bonusbeløpet må spilles og omsettes via mobil.

Besøk NordicBet ...
Aldersgrense 18 år. Spill ansvarlig og aldri for penger du ikke har råd til å tape.


Oddsselskaper

 

Web
Analytics Made Easy - StatCounter